Com funciona GeriaClick

Software de gestió i control de residències

Gestiona, de manera integral i centralitzada, totes les àrees de la teva residència o centre de dia. Fàcil d’usar, intuïtiu, eficient, flexible i al núvol

Com funciona Geriaclik, programa de gestió de residències i centres de dia

GeriaClick, el programa definitiu per gestionar la teva residència

Software al núvol personalitzable i amb total capacitat d’adaptació

Com funciona Geriaclik, programa de gestió de residències i centres de dia

Geriaclick és un programa de gestió i control de geriàtrics i centres de dia.

Aquest software et permet gestionar de manera fàcil i eficient tot allò relacionat amb els residents, treballadors i el centre en general. Historials mèdics, dades personals, medicaments, dietes, torns de treball, auxiliars externs, vacances, facturació, control de nòmines, enllaços comptables i tot allò que necessiteu controlar segons les necessitats de la residència. Tot en un únic entorn, fent que l’atenció als residents sigui molt més eficient i la feina dels professionals sigui més productiva, estalviant temps i diners.

Gràcies al fet que és un programa que està ubicat al núvol, permet treballar de forma centralitzada i segura, amb accés d’usuaris il·limitats, podent-se treballar des de diferents centres alhora i connectar des de qualsevol dispositiu.

A més, és totalment personalitzable i adaptable a les necessitats del centre.

Què es pot fer amb GeriaClick

Gestió integral d’àrees i processos del centre

Dins les diferents àrees d’una residència es pot controlar i gestionar tota mena d’activitats, procediments i dades, augmentant la productivitat, disminuint costos i aportant una atenció millor als residents.
Vacío
Control de residents

Dins l’àrea de residents es pot gestionar i controlar qualsevol àmbit que necessitem com ara les dades personals, dades d’ingressos, dades de familiars, historial mèdic, medicació, assignació i control de llits, grau de dependència, cures, dietes, evolució, tota mena de registres de valoració dels residents, pla d’atenció individual per especialitats, etc.

Control de treballadors

L’àrea dels treballadors també podem gestionar i controlar fàcilment i eficientment. Control de torns, absències, formacions, permisos, baixes i altes, àrees assignades, contractes, control de tasques pendents, comunicació interna, vacances, currículum vitae, agenda d’activitats, llistats de treballs mensuals per a confecció de nòmines. etc.

Àrea assistencial

Dins l’àrea assistencial podem controlar i gestionar l’agenda d’activitats de residents i personal, control i evolució de l’activitat per etapes per a cada resident, distribució de tasques per especialitat o individual, medicació extraordinària, apartats específics per a cada especialitat (adreça, educació social, fisioterapeuta, gerocultora, infermeria, medicina, psicologia, teràpia ocupacional, treball social i rhs), responsable higiènic sanitari, etc.

Gestió del centre

La gestió del centre és una altra de les àrees més importants dins d’una residència. A través de Geriaclick podem gestionar i controlar la facturació, nòmines, gestió de serveis com ara neteja o manteniment, incidències, inventari i control d’estoc de qualsevol àrea, gestió de quotes, registre de proveïdors i creditors, farmàcia, etc.

Tota la nostra plataforma al teu servei

Geriaclick compta amb diferents mòduls addicionals per gestionar i controlar totes les àrees del centre que necessitis. A més, tindràs accés a totes les actualitzacions futures sense cap cost.

Accés personalitzat

Cada professional tindrà accés únicament a la informació relacionada amb les tasques diàries. D’aquesta manera, complim amb la llei de protecció de dades i no es vulnera la privadesa de la informació del centre, pacients o altres professionals.

Software al núvol

Geriaclick és un programa al núvol, la qual cosa facilita la feina de qualsevol centre de manera exponencial. Accés ràpid, fàcil i segur des de qualsevol lloc, qualsevol dispositiu i sense necessitat d’equips i instal·lacions addicionals. A més, el fet que estigui al núvol permet que les dades estiguin més segures que mai.

Suport continu i proper

Un cop contractat el software, els nostres tècnics especialitzats formaran els professionals de la residència per treure el màxim partit a la plataforma. A més, donaran suport continuat de manera in situ desplaçant-se a la residència, via xat i en remoto sense costos addicionals.

Altres característiques i funcions

El nostre software és molt versàtil, té una gran capacitat dadaptació a les necessitats de cada residència i és totalment personalitzable. Entre moltes de les característiques i funcions que té el programa, en destaquen algunes com la creació de tests de valoració il·limitats, la personalització de llistats a mida, l’exportació de llistats a *xls, *doc, *xml, *csv, *pdf, *rtf, la integració amb word i excel… D’altra banda, també permet la connexió simultània sense límit de diferents centres, així com la connexió d’usuaris també sense límit des de qualsevol lloc i dispositiu.

Las nostras tarifas

Quota mensual al millor preu, sense permanències i sense cost ocults

Entre molts dels avantatges amb què compta GeriaClick, hi ha les nostres tarifes, una quota mensual sense límit de usuaris a preus molt competitius i assequibles. I encara que la quota preestablerta és mensual, es pot adaptar a qualsevol tipus de forma de pagament que s’acordi amb el client.

A més, dins de la quota mensual, tens múltiples serveis que faran d’aquest software una eina indispensable per treure la rendibilitat més gran al teu centre, disminuint costos i augmentant la productivitat.

No us preocupeu per la quantitat d’usuaris en línia ni per les connexions simultànies que hi hagi, el nostre software no té límits.

Gestiona i controla el dia a dia del teu centre a través de Geriaclick. Accessible, factible, senzill i productiu.

Avantatges
de la nostra tarifa

Z

Tarifa mensual per residència

Z

Sense permanència

Z

Suport tècnic continuat

Z

Usuaris i connexions simultànies sense límit

Z

Actualització i instal·lació de nous mòduls

Z

Software personalitzat segons les necessitats

Z

Compliment amb la llei de protecció de dades

Cuidem la nostra gent gran a través de GeriaClick

El millor software per facilitar la feina dels professionals i augmentar la qualitat d’atenció als residents. Àgil, intuïtiu i eficient.