Mòduls del software

Plataforma modular per a una gestió integral

Gràcies al fet que GeriaClick és una plataforma modular, podràs gestionar i controlar, de manera integral, totes les àrees de la teva residència i centre de dia

Mòduls del software GeriaClick

GeriaClick és una plataforma modular

Mòduls sense costos afegits per a una gestió integral avançada de la teva residència

Mòduls del software GeriaClick

El nostre software de gestió i control de residències i centres de dia és totalment personalitzable i adaptable a les necessitats específiques de cada centre.

Els diferents mòduls que oferim a través de la nostra plataforma, permeten gestionar i controlar, de manera més minuciosa, totes les àrees addicionals de la residència tals com pot ser l’àrea assistencial, de serveis, comptable i laboral.

Tots els mòduls i noves actualitzacions estan inclosos a la quota mensual, per la qual cosa no suposarà per als nostres clients, cap cost afegit.

Configura i controla qualsevol servei addicional que vulguis prestar i facturar als residents.

Mòduls integrats del software

Decidiu quins mòduls necessiteu segons els processos de control i gestió que voleu realitzar

GeriaClick és un programa que et permet gestionar i controlar diferents àrees i activitats addicionals de la residència i/o centre de dia d’una manera encara més específica, completa, fàcil i personalitzada, gràcies als mòduls complementaris.

Mòdul assistencial

A través d’aquest mòdul, es pot controlar tota l’àrea assistència, és a dir, tot allò relacionat amb la cura de les persones.

Àrees software Geriaclick

Mòdul de serveis

Aquest mòdul permet gestionar tota l’àrea de serveis (perruqueria, podologia, manteniment del centre, control de visites i sortides, etc.).

Mòdul comptable

Amb aquest mòdul, podem gestionar tot allò que és facturació privada per concert (concertada). Un mòdul totalment adaptable a centres públics, privats i concertats.

Mòdul laboral

Un mòdul ideal per al control de l’àrea laboral (horaris, torns i calendari anual de cada treballador, vacances, dies de lliure disposició, etc.) Gràcies a aquest mòdul, es pot realitzar la planificació de tot l’any.

Personalització del software

Tot allò necessari per a la gestió de la teva residència

Software personalitzable i adaptable GeriaClick

GeriaClick compta amb una configuració i tests estàndard de control sanitari que abasta les necessitats de qualsevol residència, però a més a més, el programa es pot adaptar i ajustar a les particularitats de cada centre per fer-ho totalment a mida. 

A través de la configuració i la personalització del software, podeu obtenir una gestió integral de la vostra residència o centre de dia i a través dels mòduls integrats podeu controlar àrees específiques d’una manera encara més completa i eficient.

A més, davant de futurs nous tests que poguessin donar-se, el nostre programa permet que els tècnics o especialistes poden crear nous tipus de test segons els requeriments del resident, sense la necessitat d’intervenció dels nostres programadors.

Software personalitzable i adaptable GeriaClick

Un software senzill, flexible i eficaç per augmentar la productivitat del teu centre

Augmenta la qualitat de vida dels teus residents facilitant la feina dels professionals, gràcies a la gestió completa i eficient de tota la residència