Coneix tot sobre GeriaClick

Software per Geriàtrics i Centres de dia

Gestiona la teva residència de manera ràpida, senzilla i centralitzada, facilitant els processos de gestió i adaptant la plataforma a les necessitats específiques del teu centre

Programa de gestió de residències i centres de dia Geriaclick

Programa de gestió de residències i centres de dia

El programa perfecte per gestionar el teu centre des de qualsevol lloc i dispositiu

Programa de gestió de residències i centres de dia Geriaclick

GeriaClik és un programa de gestió de residències i centres de dia que porta 17 anys al mercat, sent a l’origen, un software dissenyat per geriatres, gerontòlegs i directors de centres geriàtrics.

Aquest programa de gestió de geriàtrics permet, de manera centralitzada, controlar i gestionar totes les dades de cadascuna de les àrees del centre (residents, treballadors, administració, manteniment i qualsevol altra àrea).

És l’únic software de gestió de geriàtrics i centres de dia personalitzable segons les necessitats i preferències del centre on poder crear qüestionaris i tests de valoració il·limitats sense la intervenció de programadors ni costos addicionals.

Àrees del software

Estalviï temps i diners i millori la productivitat del seu centre

Aquest programa de gestió de residències permet el control total de tot el centre. Tant dels residents i del personal professional com de l’àrea assistencial i administratiu. Com a exemple, aquestes són moltes de les àrees que cobreix el programa, però tenint en compte que les possibilitats de registre són infinites i es poden afegir més àrees segons les necessitats de cada centre.

Àrees software Geriaclick

Residents

Dades personals
Dades d’ingressos
Dades de familiars
Historial mèdic
Control de medicació
Grau de dependència
Cures especials
Dietes
Evolució
Múltiples registres de valoració

Treballadors

Control de torns
Absències
Formacions
Permisos
Baixes i altes
Àrees assignades
Contractes
Comunicació interna
Vacances
Currículum vitae

Administratiu

Gestió del centre
Gestió de serveis
Facturació
Control de nòmines
Incidències
Gestió del personal
Gestió de residents
Facturació privada i concertada
Gestió de quotes

Assistencial

Agenda d’activitats de residents i personal

Control i evolució de l’activitat per etapes per a cada resident

Distribució de tasques per especialitat o individual

Apartats específics per cada especialitat

Avantatges del software per a geriàtrics i centres de dia

GRAN CAPACITAT D’ADAPTACIÓ A LES NECESSITATS DE LA TEVA RESIDÈNCIA

GeriaClick és un programa de gestió de residències i centres de dia amb una capacitat d’adaptació extraordinària a les necessitats de cada centre, fent que siguin més productives gràcies a l’eficiència, comoditat, flexibilitat i centralització en la gestió de totes les dades que es manegen a qualsevol centre.

Aquest software facilita, de manera palesa, el treball de tot el personal de la residència, fent que la informació sigui accessible de manera ràpida i àgil alhora que us permet controlar l’accés a la informació per usuari i/o grup.

Gràcies al fet que és una plataforma de gestió al núvol, es pot accedir des de qualsevol lloc i dispositiu de manera ràpida i segura, sense cap tipus d’instal·lació ni intervenció dels nostres tècnics, permetent així estalviar temps i costos afegits.

A més, els nostres professionals brinden suport continu a les residències davant de qualsevol necessitat i formant el personal per a l’ús de la plataforma.

Qualitat i compromís a preus competitius.

Entre molts dels avantatges que té GeriaClick, destaquem:

Software al núvol

GeriaClick és una plataforma de gestió al núvol de manera que no necessita instal·lació de hardwares addicionals. Això ho fa més accessible, eficient, segur i econòmic.

Programa 100% personalitzable i adaptable

Personalitza segons les necessitats de la teva residència creant qüestionaris i tests de valoració il·limitats.

Gestió documental integrada per a usuaris, treballador o resident

Eliminació de tota la documentació en paper, possibilitat de digitalització de tota la documentació de la residència i pujar-la a la plataforma.

Multidispositiu i multinavegador

Gestiona des de qualsevol dispositiu i en qualsevol lloc. Ordinador, portàtil, tablet, smartphone… A més, és compatible amb tots els navegadors com Chrome, IE, Safari, Edge, etc.

Implantació centralitzada de grups de residències

Aquest software permet afegir diferents residències, centralitzant així tota la informació per poder-la compartir i gestionar entre diferents centres. També possibilita la connexió simultània de diferents usuaris sense límit.

Tota la informació centralitzada

Tota la informació i dades que necessites en un únic programa per poder gestionar-ho de manera ràpida i eficient, estalviant temps i recursos.

Exportació de tots els llistats en diferents formats

Exporta tots els llistats en el format que necessitis (*xls, *doc, *xml, *csv, *pdf, *rtf).

Simplifica, unifica i ordena tota la informació de la teva residència gràcies a GeriaClick

Veu com els costos es redueixen i s’optimitza el temps de treball, tenint tota la informació de la teva residència de forma accessible i centralitzada en un únic software